//Care Plus Geïmpregneerd Muskietennet Solo-Box

Care Plus Geïmpregneerd Muskietennet Solo-Box

 39,95

Care Plus geïmpregneerd muskietennet voor reizigers die alleen reizen, voor een optimale bescherming tegen muggen!


Aantal: 1
Inhoud: –
Afmetingen: 200 x 90 x 180 cm
Gewicht: 470 g


Via Tropenreisartikelen.nl

Artikelnummer: 3 Categorie: Tag:

Beschrijving

Muskietennetten of klamboes zijn essentieel voor een goede nachtrust in tropische gebieden omdat ze muggen, insecten en ander ongedierte bij u vandaan houden terwijl u ligt te slapen. Zo bent u niet alleen gegarandeerd van een goede nachtrust, maar bent u ook beter beschermd tegen ziektes als malaria en dengue!

Voor optimale bescherming moet een muskietennet rondom zijn gesloten, gemaakt zijn van duurzaam polyester en de maasgrootte mag niet groter zijn dan 1,75 mm. Bovendien moet hij niet te klein zijn, anders kan het benauwd worden. De Care Plus Muskietennetten zijn ontworpen in een eigen atelier en worden geproduceerd onder zeer strenge kwaliteitsnormen. De netten worden gemaakt van hoogwaardig multivezel die een lange levensduur garandeert.

Voor extra bescherming is dit muskietennet tevens geïmpregneerd met een speciaal contactinsectide die dodelijk is voor muggen, insecten en ander ongedierte, maar onschadelijk is voor mensen. Extra veiligheid wordt geboden omdat door de impregnatie de insecten niet op het net kunnen landen en niet door het net heen kunnen steken. Indien u naar een gebied gaat met een hoog malaria risico, zoals tropisch Afrika of het Amazonegebied, dan wordt door de World Health Organization gebruik van een geïmpregneerd muskietennet aangeraden.

De klamboes van Care Plus worden geleverd inclusief nylon koord van plm. 20 meter, spijkertjes, haakjes en veiligheidsspelden zodat er in iedere ruimte een geschikte manier te vinden is om hem op te hangen.

Het Geïmpregneerd Muskietennet Solo-Box is een éénpersoons geïmpregneerd muskietennet. Ideaal voor reizigers die alleen reizen!

Kenmerken:

  • De Long Lasting Impregnatie blijft tot 3 jaar effectief
  • Veelzijdig in gebruik: als box-, wedge- of als tentmodel
  • 20 x wasbaar op 30° zonder verlies van de werkzaamheid
  • Eenvoudig op te hangen
  • Inclusief bevestigingskit
  • 4 ophangpunten
  • Geschikt voor 1 persoon

Specificaties:

Afmetingen:200 x 90 x 180 cm
Gewicht:465 gram
Mesh (breedte)156

Via Tropenreisartikelen.nl

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen.

Be the first to review “Care Plus Geïmpregneerd Muskietennet Solo-Box”