//Care Plus Muskietennet Bell

Care Plus Muskietennet Bell

 39,95

Care Plus tweepersoons muskietennet, ideaal voor thuis of op reis!


Aantal: 1
Inhoud: –
Afmetingen: –
Gewicht: 600 g


Via Tropenreisartikelen.nl

Artikelnummer: 1 Categorie: Tag:

Beschrijving

Muskietennetten of klamboes zijn essentieel voor een goede nachtrust in tropische gebieden omdat ze muggen, insecten en ander ongedierte bij u vandaan houden terwijl u ligt te slapen. Zo bent u niet alleen gegarandeerd van een goede nachtrust, maar bent u ook beter beschermd tegen ziektes als malaria en dengue!

Voor optimale bescherming moet een muskietennet rondom zijn gesloten, gemaakt zijn van duurzaam polyester en de maasgrootte mag niet groter zijn dan 1,75 mm. Bovendien moet hij niet te klein zijn, anders kan het benauwd worden. De Care Plus Muskietennetten zijn ontworpen in een eigen atelier en worden geproduceerd onder zeer strenge kwaliteitsnormen. De netten worden gemaakt van hoogwaardig multivezel die een lange levensduur garandeert.

Het Muskietennet Bell is een niet geïmpregneerd tweepersoons muskietennet die ideaal is voor op reis wanneer u graag in een tweepersoonsbed wilt blijven slapen. Hij is echter ook geschikt voor thuisgebruik, omdat muggenbeten eigenlijk altijd vervelend zijn!

De klamboes van Care Plus worden geleverd inclusief nylon koord van plm. 20 meter, spijkertjes, haakjes en veiligheidsspelden zodat er in iedere ruimte een geschikte manier te vinden is om hem op te hangen.

Kenmerken:

  • Eenvoudig op te hangen
  • Inclusief bevestigingskit
  • 1 ophangpunt
  • Geschikt voor 1 of 2 personen
  • Flexibele ring in de nok

Via Tropenreisartikelen.nl

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen.

Be the first to review “Care Plus Muskietennet Bell”