//Care Plus Geïmpregneerd Muskietennet Pop-up

Care Plus Geïmpregneerd Muskietennet Pop-up

 39,95

Een makkelijk muskietennet van Care Plus waarvoor je geen ophangpunten nodig hebt. Ideaal voor het slapen in de open lucht.


Aantal: 1
Inhoud: –
Afmetingen: 220 x 80 x 80 cm
Gewicht: 500 g


Via Tropenreisartikelen.nl

Artikelnummer: 2 Categorie: Tag:

Beschrijving

Muskietennetten of klamboes zijn essentieel voor een goede nachtrust in tropische gebieden omdat ze muggen, insecten en ander ongedierte bij u vandaan houden terwijl u ligt te slapen. Zo bent u niet alleen gegarandeerd van een goede nachtrust, maar bent u ook beter beschermd tegen ziektes als malaria en dengue!

Voor optimale bescherming moet een muskietennet rondom zijn gesloten, gemaakt zijn van duurzaam polyester en de maasgrootte mag niet groter zijn dan 1,75 mm. Bovendien moet hij niet te klein zijn, anders kan het benauwd worden. De Care Plus Muskietennetten zijn ontworpen in een eigen atelier en worden geproduceerd onder zeer strenge kwaliteitsnormen. De netten worden gemaakt van hoogwaardig multivezel die een lange levensduur garandeert.

Voor extra bescherming is dit muskietennet tevens geïmpregneerd met een speciaal contactinsectide die dodelijk is voor muggen, insecten en ander ongedierte, maar onschadelijk is voor mensen. Extra veiligheid wordt geboden omdat door de impregnatie de insecten niet op het net kunnen landen en niet door het net heen kunnen steken. Indien u naar een gebied gaat met een hoog malaria risico, zoals tropisch Afrika of het Amazonegebied, dan wordt door de World Health Organization gebruik van een geïmpregneerd muskietennet aangeraden.

Het Geïmpregneerd Muskietennet Pop-up Dome is een handig muskietennet dat zich automatisch ontvouwt met een pop-up springsysteem. De koepelconstructie kan vervolgens gewoon op de slaapzak worden geplaatst, waardoor hij geen ophangpunten nodig heeft. De constructie biedt bij het hoofdeinde de meeste ruimte en rust bij het voeteneinde op het bed. Dit muskietennet is ideaal voor mensen die alleen reizen en houden van gebruiksgemak. Geschikt voor zowel binnen- als buitengebruik.

Kenmerken:

  • Ideaal voor slapen in de open lucht
  • De Long Lasting Impregnatie blijft tot 3 jaar effectief
  • 20 x wasbaar op 30° zonder verlies van de werkzaamheid
  • Klapt eenvoudig uit
  • Geen ophangpunt nodig
  • Geschikt voor 1 persoon

Specificaties:

Afmetingen:220 x 80 x 80 cm
Afmetingen verpakkingen:10 x 32 x 35 cm
Gewicht:500 gram
Mesh (breedte)225

Via Tropenreisartikelen.nl

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen.

Be the first to review “Care Plus Geïmpregneerd Muskietennet Pop-up”